Gratis frakt på alle kjøp over kr 500,-

Drakt kort arm 2012

For 2012-sesongen
Originale spillertrøyer for 2012-sesongen fra Adidas. Hjemmedrakten er i vår tradisjonelle kombinasjon av rødt og hvitt, mens bortedrakten er i ny frisk blåfarge. NB! Trøyene leveres uten nummer og navn på ryggen. NB! Nye priser!
Art.nr. 920016
utsolgt

Andre har også kjøpt:

Produktbild
FFK lue
Finnes i flere farger
100 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til hele familien.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser.

Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser. Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien. Vi er en nettbutikk med rask levering! Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Sportmann er med i Distansehandels foreningen og vår nettbutikk er sertifisert av Trygg E-handel. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314

Vil du vinne klær til
en verdi av kr 10.000?

Trykk her for å delta