Adidas klær, yttertøy og fritid

Her finner du er stort utvalg klær og sko på nett fra Adidas. Treningstøy og sportsklær til dame herre og barn. Vi har Adidas fitnesstøy som fitnesstee, fitnesstights og fitness sko. Adidas treningsklær for fotball, løp og studiotrening. Du finner også fritidstøy som t-shirts, hettegenser, joggebukse, joggesko eller adidas sokker. Adidas bag, ryggsekk og adida undetøy, som sportsbh og boksershorts er det også på sportmann.no. Rengtøy og skitøy vil du finne mye av i sesonger hvor dette er aktuelt. Badetøy, bikini og badedrakter på nett er billigst hos oss. Badeshorts og håndklær har vi også billige priser på. Sandaler og slippers, sneakers og sko til både dame og herre. Rask levering av adidasklær på nett.

Adidas Adidas. Vi har lave priser på klær og tilbehør fra Adidas. Stort utvalg og rask levering.

Adidas kjemper for å være det største idrettsmerket i verden - et ambisiøs, men realistisk mål. For å oppnå dette har de laget en bred og unik produktportefølje som spenner fra klær og fottøy for profesjonelle idrettsutøvere til premium mote. Foreløpig fokuserer merket på fem globale prioriteringer: Fotball, Løping, Trening, Basketball og originaler.

Adidas AG er et tysk selskap som produserer treningstøy og -utstyr. Selskapet er en del av Adidas Group, som også består av selskapene Reebok, Taylormade (golf), og Rockport. Selskapet ble stiftet 18. august 1949. Fotball-stjerner som Kaka, Michael Ballack, Steven Gerrard og David Beckham blir sponset av Adidas. Adidas sponser også fotballandslag som Tyskland, Argentina, Hellas og store fotballklubber som Real Madrid, Bayern München, Chelsea og AC Milan.

Blant norske fotballag sponser de Rosenborg, Odd Grenland, Hamarkameratene, Stabæk og Viking Adidas har bl.a. vært utstyrssponsor for verdens- og europamesterskapene i fotball siden 1970.

Adidas' kjennetegn er tre parallelle striper som går igjen på det meste av klær og sko fra selskapet. De tre stripene er også integrert i selskapets logoer.

Sportmann.no tilbyr et godt utvalg av Adidas klær og sko. Vi har Adidas treningstøy, yttertøy, jakker, bukser mm til dame, herre og barn.

Vise alle produkter < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - POSTBOKS 1440, 1602 FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314