Adidas:

Adidas er et tysk varemerke som tilbyr både moteriktig og funksjonelt sportstøy, sportssko og sportsutstyr. Siden oppstarten i 1949 har Adidas vært kjent for å være et kvalitetsmerke, og leverer utstyr og klær til en rekke kjente idrettsstjerner og lag. Klær og sko fra Adidas har gjennomgående høy kvalitet og det er ikke uten grunn at det tyske sportsmerket er et av de største i verden.

Her på sportmann.no får du tak i både sko, klær og utstyr fra Adidas. Vi tilbyr både hverdagsmote og fritidsklær fra en av verdens ledende sportsleverandører. Til dame, herre og barn vil du finne et stort sortiment av treningstøy til både løping, studiotrening og fotball. Shortser, tightser og treningsoverdeler til ham og henne er i finne vår nettbu
Her finner du et stort utvalg av trenigsklær og sko fra Adidas

Adidas Adidas. Vi har lave priser på klær og tilbehør fra Adidas. Stort utvalg og rask levering.

Adidas kjemper for å være det største idrettsmerket i verden - et ambisiøs, men realistisk mål. For å oppnå dette har de laget en bred og unik produktportefølje som spenner fra klær og fottøy for profesjonelle idrettsutøvere til premium mote. Foreløpig fokuserer merket på fem globale prioriteringer: Fotball, Løping, Trening, Basketball og originaler.

Adidas AG er et tysk selskap som produserer treningstøy og -utstyr. Selskapet er en del av Adidas Group, som også består av selskapene Reebok, Taylormade (golf), og Rockport. Selskapet ble stiftet 18. august 1949. Fotball-stjerner som Kaka, Michael Ballack, Steven Gerrard og David Beckham blir sponset av Adidas. Adidas sponser også fotballandslag som Tyskland, Argentina, Hellas og store fotballklubber som Real Madrid, Bayern München, Chelsea og AC Milan.

Blant norske fotballag sponser de Rosenborg, Odd Grenland, Hamarkameratene, Stabæk og Viking Adidas har bl.a. vært utstyrssponsor for verdens- og europamesterskapene i fotball siden 1970.

Adidas' kjennetegn er tre parallelle striper som går igjen på det meste av klær og sko fra selskapet. De tre stripene er også integrert i selskapets logoer.

Produktbild
Adidas leggskinn jr
Pris: 149 Kr
Produktbild
Adidas Big Logo tee
Pris: 199 Kr
Produktbild
Adidas bag m/gympose
Kun: 199 Kr
Før: 250,00 Kr
Produktbild
Adidas running tee
3for2
Pris: 199 Kr
Produktbild
Adidas Icon hettegenser
Pris: 399 Kr
Produktbild
Adidas Supernova Tee
Pris: 299 Kr
Produktbild
Adidas Ultimate Yogapant
Pris: 399 Kr
Produktbild
Adidas Tiro Presentation
.
Kun: 499 Kr
Før: 699,00 Kr
Produktbild
Adidas run tee
Pris: 199 Kr
Produktbild
Adidas ess linear tights
Pris: 349 Kr
Produktbild
Adidas 3 pk sokker Sankt
Pris: 149 Kr
Produktbild
Adidas trefoil leggings
Pris: 199 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314