Lego Wear Kids:

LEGO er et verdenskjent merke som har stått for kvalitet gjennom generasjoner. I tillegg til de berømte legoklossene, tilbyr også leketøysprodusenten flotte barneklær gjennom kolleksjonen LEGO Wear Kids. LEGO Wear Kids tilbyr ytterklær og fritidstøy til jente og gutt fra 4 – 12 år med fokus på kvalitet, komfort og funksjon. I vår nettbutikk får du tak i jakker, bukser og gensere til barn fra LEGO Wear til gode priser. I tillegg vil du finne barnetøy fra favorittene LEGO Friends og LEGO Ninjage på denne siden. Badetøy, t-skjorter og capser vil du få raskt levert fra vårt lager i Fredrikstad, og i vår nettbutikk finner du dine barneklærfavoritter fra LEGO Wear Kids.
Produktbild
Legowear Ninjago tee
Pris: 169 Kr
Produktbild
Legowear Bricks Tee
Pris: 179 Kr
Produktbild
Legowear joggebukse
Pris: 349 Kr
Produktbild
Legowear Ninjago badeshorts
Pris: 299 Kr
Produktbild
Legowear Friends tshirt
Pris: 199 Kr
Produktbild
Legowear 2-delt badedrakt
Pris: 199 Kr
Produktbild
Legowear Friends Tights
Pris: 299 Kr
Produktbild
Legowear College shorts
Pris: 299 Kr
Produktbild
Legowear Friends bukse
Pris: 349 Kr
Produktbild
Legowear Badedrakt
Pris: 249 Kr
Produktbild
Legowear Friends tee
Pris: 199 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314