Rönisch:

Det svenske merket Rönisch ble startet som en familiebedrift som produserte gymnastikklær. I dag er sportsmerket svært populært i Norge, uansett hvilken aktivitet du har som favoritt. Rönisch har som mål å produsere behagelige treningsklær for kvinner, som både skal være funksjonelt og moteriktig. Hos sportmann.no finner du vårt gode utvalg av Rönischprodukter. Blant annet har vi mange treningsunderdeler som capri, tights og leggings, samt treningstopper, t-skjorter og andre overdeler. I tillegg til sports-BHer, badetøy og bikini, finner du også et utvalg av yttertøy til trening, som funksjonelle løpejakker. I vår nettbutikk får du også et utvalg av treningstøy i plus-size fra Rönisch i større størrelser. Vi i Sportmann lover alltid rask levering, og et godt utvalg av trenngsklær til dame fra Rönisch.
Produktbild
Røhnisch Bikini topp
Kun: 249 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
Røhnisch June Racerback
Kun: 219 Kr
Før: 349,00 Kr
Produktbild
Røhnisch June T-shirt
Kun: 199 Kr
Før: 349,00 Kr
Produktbild
Røhnisch Plus June Tee
Kun: 299 Kr
Før: 449,00 Kr
Produktbild
Røhnisch Aine tights
få str igjen
Kun: 499 Kr
Før: 749,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314