Vossatassar:

Vossatassar er et norsk klesmerke som produserer gøyale klær til jente og gutt fra 0 til 7 år. Fra Vossatassar finner du praktiske klær som tåler mye, ofte i gøyale og morsomme mønster. Skaperne av Vossatassar er opptatt av å lage barnetøy til lek som passer til alle barn, uavhengig av kjønn, og har derfor skapt sitt eget univers av mønstre og farger. Hos Sportmann finner du et utvalg av varer fra det populære merket. Du kan finne t-skjorter, bukser og kule fritidsklær, i tillegg til andre produkter fra Vossatassar. Et godt utvalg av barneklær finner du alltid i vår nettbutikk, og vi lover rask levering fra vårt lager i Fredrikstad.
Produktbild
Vossatassar pannebånd
Unisex - finnes i flere farger
Pris: 99,90 Kr
Produktbild
Vossatassar Tshirt
Kampanje pris!
Pris: 199 Kr
Produktbild
Vossatassar lue
Pris: 129 Kr
Produktbild
Vossatassar genser
Pris: 199 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314