DidriksonsDidriksons. Vi har lave priser på klær fra Didriksons til dame, herre og barn. Stort utvalg og rask levering på alle merkeklær fra Didriksons finner du på Sportmann.no

Det svenske merket Didriksons er ledende på markedet av regntøy og utendørsbekledning. Siden oppstarten i 1913 har fokuset vært på å lage funksjonelle klær av høy kvalitet. Didriksons er i dag kjent for å lage brukervennlig bekledning med et stilig design til hele familien. Her på sportmann.no får du kjøpt regntøy og klær til helårsbruk til både barn, dame og herre. Vi har et utvalg av parkdresser og regnsett til barn, samt skalljakker, regntøy og fleecegensere til dame og herre. I tillegg til dette vil du også finne skitøy, parkaser, luer og votter til vintersesongen. I vår nettbutikk finner du nyheter fra Didriksons til gode priser, og vi lover alltid rask levering fra vårt lager.

Produktbild
Didriksons Slaskeman regndress barn
Unisex - finnes i flere farger
Kun: 299 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
Didriksons Annie parkas
Pris: 999 Kr
Produktbild
Didriksons Galon regnsett jr
Pris: 499 Kr
Produktbild
Didriksons regnvott
Unisex - finne i flere farger
Pris: 99,90 Kr
Produktbild
Didriksons Tuva jakke
Pris: 1 299 Kr
Produktbild
Didriksons Tolosa bukse
Kun: 699 Kr
Før: 799,00 Kr
Produktbild
Didriksons Elma jakke
Pris: 999 Kr
Produktbild
Didriksons Meduna jakke
Kun: 999 Kr
Før: 1 199,00 Kr
Produktbild
Didriksons zip vott
Kun i lys lilla i str. 4 (4-8år)
Pris: 199 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314