Navigare:

Navigare Sport er en norsk regntøy produsent som ble startet av Henry Bjordal i 1962. Med hovedkontor i Bergen, bruker de all sin erfaring på å utvikle solid og kvalitetssterkt regntøy til hele familien. I vår nettbutikk får du ytterbekledning fra Navigare til både dame, herre og barn. Du får kjøpt regnsett til både jente og gutt til rimelige priser, samt vanntette jakker og bukser, allværsjakker og skalljakker til dame og herre. Navigare tilbyr kvalitetsregntøy som er designet og utviklet i Norge, og er derfor et riktig valg når du skal finne teknisk utetøy til all slags vær. Vi i Sportmann lover alltid rask levering av varer fra Navigare fra vårt lager i Fredrikstad.
Produktbild
Navigare Fleecesett
Kun i str. M
Kun: 99 Kr
Før: 299,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Fredrikstad Fotballklubb - Postboks 300, 1601 Fredrikstad - Tlf: 69 30 17 20 - Fax: 69 30 17 21 - Sportmann AS - Klær på nett

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer til lave priser og vi er en nettbutikk med rask levering. Over 50 kjente klesmerker til markedets beste priser.

Vi har jakker, bukser, gensere og treningstøy til hele familien.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt klær og treningstøy til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn klær, sko, treningstøy og moteartikler til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du badetøy og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær, vinterklær og ullundertøy. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal levere raskere og enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314